Автоломбарди. Позика під заставу авто

avtolombardi-zaim-pod-zalog-avto

Ви опинилися в складній ситуації і необхідні кошти? Тоді ви можете отримати гроші під заставу авто в Києві. Допоможуть вам автоломбарди, які видають позику під заставу авто.

Автоломбард в Україні дуже поширений завдяки своїй послуги автокредиту з лояльними умовами і низькою процентною ставкою.

Гроші можуть знадобитися в будь-який момент

Кожна людина стикався з фінансовими труднощами. Хто займає у родичів, хто у друзів або батьків. Хто бере кредит в банку під шалені відсотки. Але і у них гаманці не гумові. І з часом, постійно займати у знайомих стає ніяково. У таких випадках при наявності автомобіля вирішити фінансові труднощі буде легко.

Ви можете звернутися в автоломбарди і отримати хороші гроші під заставу автомобіля в Києві. Позика під заставу авто може отримати будь-який безпосередній власник машини. Якщо у вас автомобіль за генеральним дорученням, це не дасть вам права передати машину в заставу.

Вибір при оформленні кредиту

У ломбардів авто набагато більше переваг перед банками. У банку, по-перше, складно отримати кредит. А по-друге, вам запропонують тільки одну схему кредитування. У автомломбардах, в тому числі і нашому, є кілька видів кредитування. Ми можемо запропонувати як стандартну схему, так і ануїтет і тільки відсотки.

Ви можете вибрати в якій валюті хочете отримати позику: гривня, долари або євро. Так само у вас є вибір програми кредитування. Можете отримати гроші під їздить автомобіль або залишити його на стоянці ломбарду. Залежно від програми кредитування змінюється сума, яку вам займуть.

Кредитування під заставу авто без постановки на стоянку

У кожному ломбарді автомобілів сума позики буде до 50-60% від вартості машини. Все тому, що ви берете кредит і далі користуєтеся своїм автомобілем. Така програма кредитування відмінно підходить тим, кому потрібна невелика сума грошей. Або вам необхідно їздити на машині по роботі. Ситуації різні і ринок ломбардів підлаштовується під клієнта.

Повний кредитування

Оформляючи кредит ви можете залишити автомобіль на стоянці, що охороняється автоломбарду. Тоді сума позики становитиме до 90% від ринкової вартості транспорту. За такою програмою єдина процентна ставка буде набагато менше. І вам не доведеться переживати за збереження вашої машини. Стоянка добре охороняється і буде під цілодобовим відеоспостереженням.

Коли вам необхідно вирішити фінансові труднощі протягом дня, тоді сміливо звертайтеся в ломбард авто. Угода оформляється протягом одного-двох годин. Гроші в повному розмірі отримуєте відразу після оформлення.

Автор: Сергей Филатов