Кредит під авто: кращі пропозиції

Кредит под авто лучшие предложения

Давно мрієте продати свого старого «залізного коня» і придбати новенький, блискучий і не вимагає ремонту автомобіль? Купити авто в місті Київ завдяки автоломбарду дуже реально! І ми Вас в це переконаємо.

Оформивши кредит під авто, ви отримаєте достатню суму для невеликих потреб. Чим новіший автомобіль, тим більше Вам дадуть. Починаючи от 2000 $ на руки готівкою або на банківську карту – мінімальна сума, яка чекає на Вас в автоломбарді.

Пропозиції кредиту під авто

Полягає таке приватне кредитування під автомобіль в закладенні транспорту на певний термін і під певну суму. Такого виду займ може бути двома видами ставок:

1. Поменше, до 5% – коли Ви залишаєте транспорт (тіло кредиту) на стоянку ломбарду авто. При цьому отримуєте більшу суму.

2. Трохи більше, до 10% – коли ви берете гроші під заставу автомобіля і не ставите на стоянку. Тоді і суму видадуть набагато менше, але зате Ви далі зможете їздити на своїй машинці. Як гарантія, автоломбард поставить на машину GPS-датчик. Це звичайна процедура оформлення кредиту по їздить автомобіль і нічого страшного в цьому немає.

Система кредитування

Ломбарди автомобілів, часто, використовують класичну систему кредитування. Але деякі використовують і аннуїтетную. Вам надається можливість вибрати яка більше сподобається. Різниця в щомісячних виплатах. При класичній системі кредитування Ви повинні виплачувати щомісяця тільки відсотки і тільки в кінці терміну кредиту погашаєте тіло (суму яку Вам дали за машину).

Ануїтет являє собою щомісячні виплати відсотків і часткове погашення тіла. Яку систему вибрати залежить від Вашої платоспроможності.

Купити автомобіль в автоломбарді?

Якщо ви хочете купити авто в автоломбарді, то хочемо попередити, що це справа дуже ризикована. Щоб не потрапити в пастку «умілих» продавців, підтвердіть наявність перебувати обраний Вами автомобіль в кредит на час вибору. Тому як багато автоломбарди можуть лукавити і продавати той автомобіль, за який прострочення в проплату за кредит в пару днів або взагалі, за автомобіль стабільно проплачують, але він все одно стоїть на майданчику.

Краще зверніться до перекупників з Автовикуп або самі пройдіться по авторинку. Толку буде більше та й ризику менше. Отримайте гроші під заставу автомобіля, і купіть собі новий!

Також, без застави можна отримати до 25 тисяч гривень на карту, оформивши кредит онлайн 24 в одному з кращих МФО в Україні. А кращі кредитні компанії тільки у нас на порталі. Заходь та бери позику на вигідних умовах!

Автор: Сергей Филатов