Чергові зміни дорожнього руху в Києві

ocherednie-cmeni-dorohnogo-dviheniya

Прес-служба комунальної корпорації «Київавтодор» на своїй сторінці в Facebook повідомляє про нові капітальних роботах на київських дорогах.

З 9 квітня в зв’язку з виконанням капітального ремонту на деяких ділянках буде перекрита дорога або змінено напрям руху.

На проспекті Академіка Палладіна починається капітальний ремонт. Через це по непарній стороні від вулиці Академіка Булаховського до Кільцевої дороги буде перекрито. Все дорожній рух тепер буде по зустрічному напрямку

Так само, сьогодні, 9 квітня, з 9:00 до 17:00 буде частково обмежено рух на естакаді Південного мосту. Проводитиметься ремонт покриття, а саме виїзд зі Столичного шосе у напрямку в бік проспекту Миколи Бажана.

«Київавтодор» просить вибачення за тимчасові незручності та просить водіїв заздалегідь запланувати інший маршрут.

Так само, хочемо нагадати, що рух на мосту Метро через Русанівську протоку частково перекрито і можливі пробки. Повноцінний проїзд буде можливий тільки восени. Ведуться до 12 квітня і ремонтні роботи деформаційного шва на Шулявці. Через це обмежили рух транспорту по шляхопроводу через трамвайну лінію на вулицю Драйзера.

З 12 квітня до 3 травня 2019 року проводитимуться роботи по ремонту деформаційного шва біля метро Харківська. Через що, буде частина обмежено рух на шляхопроводі на Харківському шосе.

Будьте уважні на дорозі!

Автор: Сергей Филатов