ВІДТЕПЕР ЕЛЕКТРОКАР ХЕТЧБЕК PEUGEOT

Отныне электрокар хэтчбек Peugeot

До офіційної презентації нової моделі 208 Peugeot, що відбудеться в березні в Женеві, компанія віртуально презентувала хетчбек нового покоління.

Відтепер електричної модифікації, абсолютно новим інтерфейсом i-Cockpit і свіжим дизайном.

Компанія планує вивести на ринок Peugeot 208 вже цієї осені. Новий автомобіль розроблений на новій платформі Common Modular Platform (CMP) фірми PSA. Компакт зможе розганятися до ста за 8.1 секунди в режимі «спорт» і проїхатися до 340 км на одному заряді батареї в режимі «еко», також передбачений повсякденний режим.

Застосування нової платформи дозволило зменшити вагу автомобіля на 30 кг, також удосконалили аеродинаміку, акустику, вібраційний і клімат комфорт. Укомплектували е-208 139 електромотором і додали адаптивний Cruise Control з функцією Stop & Go. З новий особливостей додали систему допомоги при парковці, електронного гальмування, систему розпізнавання знаків і контролю сліпих зон.

За дизайном, новий хетчбек подовжили, розширили і зробили трохи нижче. Новий електрокар буде підтримувати MirrorLink, Apple CarPlay і Android Auto, навігатор з 3D картами і бездротову зарядку для смартфона і USB .. Зарядка електрокара від побутової розетки до 16 годин, або 5 годин 15 хвилин від трифазної на 11 кВт.

Передбачили і швидку зарядку до 100 кВт, яка дозволяє зарядити ємність до 80% за півгодини. Детальні характеристики представлять вже безпосередньо на офіційній презентації На ринок Peugeot виведе декілька комплектацій e-208: Access, Active, Allure, GT Line і GT.

Автор: Сергей Филатов