ВСЕСВІТНІ ОБСЯГИ ПРОДАЖУ VOLKSWAGEN В ЛИПНІ ЗРОСЛИ НА 12%

ВСЕМИРНЫЕ ОБЪЕМЫ ПРОДАЖИ VOLKSWAGEN В ИЮЛЕ ВОЗРОСЛИ НА 12%

Всесвітні обсяги продажу автомобілів Volkswagen (VW) AG виросла після минулого місяця на 12%, а після 7 місяців з початку року – на 10,4% на тлі потужного попиту в Китайській Народній Республіці та незважаючи на зниження в Західній Європі, розповідається в зведенні фірми .

У липні поставки авто, що видаються під брендами Volkswagen, на всесвітні ринки дісталися до 468,3 тис. Проти 418,6 тис. Роком раніше. У січні-липні реалізації зібрали 3,26 мільйонів автомобілів проти 2,95 мільйонів за аналогічний період роком раніше. Крім того, темпи збільшення продажів почастішали порівняно з першим півріччям, в окремих випадках поставки зросли на 9,5%.

Після 7 місяців торгівлі Volkswagen в Західній Європі за винятком Німеччини впали на 5% – до 528 тис. Автомашин, а в Німеччина – підвищилися на 2,5%, аж до 361,4 тис.

У Китаї поставки підскочили на 15% – до 1,14 мільйона, в Америці – злетіли на 34%, до 245,7 тис.

Нагадаємо, що справжня виручка найбільшого в Європі автоконцерну Volkswagen за перше півріччя зросла в 1,4 раза – до 8,8 мільярда євро. У свою чергу виручка німецького автоконцерну в II кварталі 2012 року підвищилася на 20% – аж до 5,6 мільярдів євро.

«Ми можемо бути задоволені ознаками за перше півріччя. Інтенсивні позиції дозволили перевищити звичайні цифри ринку незважаючи на непросту (макроекономічну – ред.) Обстановку », – прокоментував наслідки президент ради директорів Volkswagen Мартін Вінтеркорн.

Раніше було повідомлено, що Volkswagen закінчив операцію по частині покупки фірми Porsche, що зробило її 12 маркою в складі німецької групи.

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.