ЦІНОВА ПОЛІТИКА АВТОМОБІЛЯ. ЯКА ЦІНА ВАШОГО АВТО?

Ценовая политика автомобиля

Багато хто помилково вважатимуть, що кредитування під заставу машини користуватися можна тільки в надзвичайних ситуаціях.

Але це ідеальний варіант в разі, якщо терміново потрібні гроші і немає часу метушитися з формальностями і бюрократією. За статистикою, все більше людей звертаються в автоломбард в Києві за швидким кредитом. Це вигідно, швидко і дуже зручно, так само допоможе вам вирішити всі фінансові труднощі.

Питання полягає в тому, на яку суму можна розраховувати, коли звертаєтеся в автоломбард? Сума застави залежить, в основному, від стану вашої машини. На які моменти варто звертати увагу. В першу чергу, зовнішній вигляд. Будь-які пошкодження корпусу і салону авто зменшує його вартість, як і дефекти оббивки, кузова і електронної системи. Всі фактори впливають на суму, яку вам видадуть.

Пробіг теж дуже важливий. Чим більше проїздили, тим менше ціна. Середній пробіг автомобіля за рік близько 15 тис. Кілометрів. Якщо транспортним засобом користувалися менше, то і сума, відповідно, буде більше.

Чи вчасно ви проходили технічне обслуговування? Про це розповість сервісна історія вашого автомобіля, наскільки добре ви стежили за своєю машиною. Так само хочемо порекомендувати зберігати всі чеки після відвідин СТО.

Кількість власників автомобіля грає величезну роль на розмір позики під заставу авто. Дуже добре, якщо ви перший власник або знаєте, скільки власників було до вас. Якщо немає, можна перевірити по vin-коду вашого авто. Це абсолютно безкоштовна процедура і не займає багато часу.

Ну і на кінцеву суму впливає кількість споживання палива. З економічної точки, чим менше ваша машина витрачає палива, тим вона більш продуктивна. Малий витрата палива значно підвищує суму вашого кредиту під заставу авто.

Ми пропонуємо вигідні умови угоди під маленьку процентну ставку на кредит під заставу авто в Києві. Ви залишитеся задоволені угодою!

Автор: Сергей Филатов