Купимо ваше авто! Автовикуп в Києві дорого

Автовикуп – сервіс, до якого згодом звертаються всі автовласники. Більшість власників авто помилково думають, що продати автомобіль легше простого.

Варто всього лише виставити оголошення на певних сайтах з продажу машин, і все, справа в капелюсі. По суті, все правильно, але машина все не продається. А годинник то цокає. Звертаючись в нашу компанію, Ви купуєте реальний шанс в найкоротші терміни, дорого і, що важливо, безпечно продати свою машину.

При зверненні в викуп автомобілів, враховуються всі тонкощі, від зовнішнього вигляду до технічного стану. В нашій команді професіонали своєї справи, і можемо гарантувати як якісну оцінку машини, повну негласність і швидкий розрахунок.

Автовикуп – купимо авто після ДТП!

Перевага нашої компанії в тому, що ми купимо ваше авто в Києві в будь-якому стані, будь-якої марки і модифікації. Купити битий автомобіль для нас – не проблема, для вас – полегшення. Навіть якщо автомобіль не після аварії, а просто не на ходу.

Довіра наших клієнтів і репутацію ми отримували роками нашої щільної роботи на ринку Автовикуп. Висока якість обслуговування наших клієнтів – для нас пріоритет, як і те, щоб знайшли клієнти були задоволені угодою і залишали тільки позитивні відгуки. Ми хочемо, щоб автовикуп для вас був співзвучним зі словами «дорого», «швидко» і «якісно». Так само можемо проконсультувати вас з питання швидкого продажу. Залишайте заявку на нашому сайті або телефонуйте і наш менеджер зателефонувати з вами для консультації. Економте свій час разом з нами!

Після звернення ми домовляємося на зручний для вас час для оцінки вашого автомобіля. Процедура оцінки займає небагато часу, після якої вам скажуть суму, яку можете отримати на руки. Продаючи свій автомобіль нам, ви можете отримати до 90% від ринкової вартості автомобіля вже через годину після звернення! Не забудьте взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код і технічний паспорт на машину.

Для самостійного продажу машини вам необхідно буде зробити ремонт, замінити деякі деталі, підфарбувати, відполірувати. Навіщо вам цим займатися і витрачати час, коли за вас це зроблять професіонали своєї справи. Дізнайтеся приблизну вартість свого автомобіля вже зараз по телефону! Вам треба буде описати свій автомобіль і в якому він стані.

Ми купимо ваш автомобіль будь-яким, яким би він не був. Якщо у вас залишилися питання, ви можете зателефонувати в будь-який час доби, Автовикуп в Києві працює цілодобово!

Автор: Сергей Филатов