НАСКІЛЬКИ ВИГІДНО ПРОДАВАТИ АВТОМОБІЛЬ ЧЕРЕЗ АВТОВИКУП

Насколько выгодно продавать автомобиль через автовыкуп

Безліч власників автомобілів стикаються з негайною продажем машини. Мотивів для цього може бути безліч: від перекриття кредитів до термінового вкладу для просування бізнесу.

Проблематика продажу битого авто

Але тут виникає проблема – нелегко продати підтриманий автомобіль, а авто після дорожньо-транспортної пригоди, навіть невеликого, і в помині. Займає досить багато часу продаж такого авто, клієнта знайти не так вже й легко. Доводиться постійно виставляти оголошення, проводити огляд потенційним клієнтам, вести переговори.

Терміновий викуп авто

Для термінового отримання грошей за авто потрібні швидкі дії. Відмінним виходом із ситуації стане звернення до професіоналів з Автовикуп. Це найшвидший спосіб продажу автомобіля, за найкоротші терміни ви отримуєте суму на руки. До того ж, цей варіант підійде тим, хто не бажає метушні з пошуку клієнта, ви конкретно скоротіть кількість часу на продаж авто. Особливо вигідно буде тим продавцям автомобілів, чиї машини довго не вдається продати.

Алгоритм дій викупу авто

Компанії, які займаються такою діяльністю, як викуп авто в Києві, пропонують наступний алгоритм дій, якщо ви вирішили звернутися до їхніх послуг: продавець залишає заявку, далі проходить оцінка стану автомобіля та узгодження ціни, після чого проводиться операція і оформлення. За часом займає процедура близько години.

На ціну впливає марка авто, рік випуску, технічний стан і, звичайно ж, пробіг.

Якщо ж у автовласника «проблемний» автомобіль, то не варто засмучуватися. Наша компанія надає такі послугу як автовикуп битих машин. Викуп авто після ДТП буде проведено на прибуткових для вас умовах.

Привілеями Автовикуп перед тривалою, але самостійним продажем автомобіля, є ряд істотних плюсів. В першу чергу – оперативність, адже де ще ви дістанете велику суму менше ніж за півдня. Вам не потрібно витрачати час, сили, нерви і кошти на продаж.

Всіма документами і переоформленням машини займається безпосередньо компанія по Автовикуп, так що вам не варто турбуватися про паперовій тяганині і походах з МРЕО. Звертаючись у фірму по Автовикуп ви себе захищаєте від всіляких неприємностей.

Крім Автовикуп битих машин, наша компанія має ряд переваг.

Не тільки викуп авто в Києві, ми також працює по всій Україні. Надано послуги Trade-in, евакуатора, юридичного супроводу та самовивіз вашого автомобіля. Так само, моментальний розрахунок після оформлення угоди. Скориставшись послугами нашої компанії, ви швидко і, головне, вигідно продасте свій автомобіль!

Але якщо Ви не цікавитеся продажем машини, але гроші все одно потрібні в невеликій сумі, то радимо Вам ознайомитися з такою послугою, як кредити онлайн під 0 відсотків.

Автор: Сергей Филатов