ЯК ПРОДАТИ АВАРІЙНИЙ АВТОМОБІЛЬ? ВИКУП БИТИХ АВТО В КИЄВІ

Как продать аварийную машину? Выкуп битых авто в Киеве

Зараз такий час, коли у кожного другого є автомобіль, на відміну минулого століття. І чим більше автотранспорту на дорогах, тим, відповідно і більше аварій.

Автовикуп швидко допоможе продати автомобіль. Особливо якщо питання стоїть про терміновість і невідкладність.

Наслідки бувають різними

Добре, коли після ДТП на кузові вашого авто легкі подряпини, вм’ятина на бампері або розбита фара – це досить легко і не затратно відремонтувати. Але бувають же і серйозні аварії, коли ваш автомобіль настільки постраждав, що ремонт авто вже безглуздий. Або пошкодження ще можливо усунути, але у вас немає ні часу, ні грошей. Як тоді найкраще продати аварійну машину?

Можна, безумовно, зробити ремонт автомобіля і користуватися ним в подальшому. Однак, в даному випадку необхідний досить високоякісний ремонт, а то просто «прошлифовать» ніяк не вдасться, в іншому випадку, подальше використання подібного авто стане небезпечним. Найбільш грунтовний ремонт здатний зайняти не просто тижні, а місяці, то що дуже некомфортно, особливо, якщо машина використовується для роботи.

Є варіант підремонтувати автомобіль і продати.

Але не забувайте, що вартість такого авто буде в рази нижче. У разі, якщо у вас відсутній якийсь капітал на відновлення і подальше утримання автотранспорту, варто звернутися в викуп битих авто. Фірми, які здійснюють автовикуп в Києві – комфортно і швидко. Автовикуп запропонує вам чесну ринкову вартість вашого битого авто!

Нюанси з продажу авто після ДТП, звичайно, є.

Зрозуміло, за велику суму, такого роду машину жодна людина не придбає. Все, без винятку, залежить від стану, якого ремонту потребують і на скільки це економічно затратно. І все таки, викуп битих авто запропонує вам ціну за автомобіль з усіма похибками і за пару-трійку годин ви і позбудетеся від аварійного авто, завдяки компанії, що здійснює автовикуп в Києві. Крім того, плюсом вашого звернення в компанію, яка практикує викуп битих авто в Києві і викуп аварійних авто, буде те, що фірма сама на себе бере тяганину з оцінкою, евакуатором і оформленням вашого авто.

Продати бите авто в Києві досить легко, вам варто лише звернутися до нас і ми швидко допоможемо вам продати його! Гроші за авто будуть у вас протягом пари годин. Ми прекрасно знаємо, як багато часу займає ремонт, транспортування аварійного авто і зняття його з обліку в МРЕВ, з цього готові взяти все на себе, щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час, гроші і думки «як швидко продати авто після ДТП».

Так само, на нашому сайті ви маєте унікальну можливість оформити мікропозику. З усіма умовами та спеціальними пропозиціями можете ознайомитися на сторінці: кредит під 0 відсотків на карту.

Автор: Сергей Филатов