Кредит під заставу нерухомості

Кредит под залог недвижимости

Кредит – самий унікальний фінансовий продукт, який підтримує грошові кошти в обороті. У свою чергу постійний грошовий дозволяє процвітати бізнесу, ставати більш привабливими для інвестиційних проектів, задовольняти свої поточні потреби.

Але зараз ситуація в країні така, що взяти кредит під заставу житла ставати все складніше. Навіть дуже благонадійним клієнтам банки можуть відмовити, не кажучи вже про осіб з поганою кредитною історією. Кредитних продуктів загального використання ставати все менше.

Де ж взяти кредит під заставу землі, житла і комерційної нерухомості?

Вам відмовили в банку або не влаштовують умови кредиту? Вихід є! Ломбард «Євро Стандарт» – фінансова організація, яка не має ніякого відношення до банку. Ми розробили саму лояльну і вигідну програму кредитування будь-якого виду нерухомого майна для фізичних і юридичних осіб.

Ми видаємо приватний кредит під нерухомість за все за наскільки годин. Максимально спрощена процедура подачі заявки на кредит під заставу нерухомості, на скільки це допустимо згідно всіх законодавчих норм.

Що необхідно для отримання кредиту під заставу житла?

Вам знадобитися зателефонувати нам або заповнити заявку в спеціальній формі на нашому веб-сайті. Після чого підготувати пакет документів. О, ні, не лякайтеся. Чи не ті великі талмуди папок зі всякими довідками та договорами, які вас просять принести в банк.

Документи на кредит під заставу нерухомості: паспорт, код ІПН та правовстановлюючі документи, які підтверджують Ваш право володіння на дане майно.

Максимально швидка видача грошей

Після того, як документи підготовлені, зажадає всього 2-3 години на рішення по кредиту.

Наприклад, у банку час очікування на обробку заявка на оформлення кредиту під заставу будь-якої нерухомості займе до одного-двох місяців, і не факт, що відповідь буде позитивною.

Ми ж прагнемо максимально швидко видати вам кошти бо розуміємо, на скільки це Вам необхідно. Менш ніж за добу з нами ви отримуєте лояльний і вигідний кредит під заставу житла в Києві. Ніде більше ви не знайдете більш оперативної схеми роботи з видачі кредиту під заставу землі та нерухомості.

Кредит з поганою кредитною історією

Якщо банк Вам відмовив у кредиті через Вашу поганою кредитною історії або порахував неблагонадійним клієнтів, то не варто засмучуватися! Ми працюємо з так званим «Чорним списком» і даємо кредити під квартиру або будинок на будь-які цілі не вимагаючи звітності.

Автор: Сергей Филатов