Правда про автокредит – лізинг авто

Правда про автокредит – лизинг авто

Якщо ви думаєте про покупку автомобіля, ви, ймовірно, зіткнулися з лізинговими фінансовими оборудками. Але які вони, і все це дуже добре, щоб бути правдою?

Перш ніж підписатися на будь-які лізингові договору, важливо вивчити кожну угоду і переконатися, що у вас є необхідні знання.

Що таке автолізинг?

Якщо ви не можете дозволити собі купити автомобіль за один платіж, ви можете взяти кредит, щоб були гроші для оплати автомобіля. Багато автодилерів і продавці пропонують купити авто в лізинг, по фінансуванню автомобіля, що означає, що ви можете купити автомобіль і користуватися ним. Свого роду оренда авто з правом викупу.

Простіше кажучи, ви платите стільки ж грошей, скільки покупець готівкою, навіть якщо ви розподіляєте свої платежі протягом більш тривалого періоду.

Поради при пошуку лізингової компанії

  • Прочитайте положення й умови.
    Ви ніколи не повинні підписувати те, що не розумієте, і якщо ви не впевнені, що це значить, запитаєте. Не забудьте переконатися, що пропозиція процентної ставки по лізингу не є вступної ставкою, яка зміниться через кілька місяців – замість цього вона повинна бути фіксованою для всього контракту.
  • Завжди є інший варіант.
    Не всі будуть претендувати на низький відсоток на угоду купівлі авто в лізинг, так чому б не вибрати інший варіант? Ви не повинні відчувати тиск в прийнятті більш високої процентної ставки від того ж самого дилера тільки тому, що ви не спромоглися шукати в іншому місці.
  • Старайтесь быть в курсе последних платежей. 
    Поздние платежи могут означать дополнительные сборы и комиссию. Перед подписанием лизингового договора убедитесь, что вы знаете о любых дополнительных расходах.
  • Покупки навколо.
    Як з будь-яким кредитом, це гарна ідея, щоб ходити по магазинах і порівнювати пропозиції. Дізнайтеся, скільки машина продає в іншому салоні або на ринку, і порівняйте місцевих конкурентів. Ви можете знайти більш дешеві щомісячні платежі з іншим дилером. Або звернутися в лізингову компанію.

Чотири кроки, щоб забезпечити кращу угоду

  1. Коли ви приїдете в автосалон, підтвердіть, що ставка по лізингу доступна.
  2. Взяти машину на тест-драйв і домовитися про ціну.
  3. Якщо дилер пояснює, що ви не можете отримати лізинг, подумайте, чи задоволені ви новою ставкою і кредитом через банк.
  4. Якщо ставка занадто висока, пам’ятайте, що є й інші варіанти.

Переваги угоди купівлі авто в лізинг

  • Якщо ви не можете дозволити собі автомобіль, він може розподіляти платежі протягом встановленого періоду. До 3-х років.
  • Вам не потрібно платити відсотки по автокредиту.
  • Ви заплатите тільки за машину.

Недоліки автолізингу

Якщо ви купите автомобіль безпосередньо за готівку, ви з самого початку будете власником автомобіля.

  • Якщо ви вирішите продати автомобіль, вам доведеться знайти гроші, щоб розплатитися з лізинговою компанією або дилером.
  • Якщо у вас виникнуть фінансові труднощі, вам все одно доведеться йти в ногу з щомісячними платежами або ризикнути втратити машину.

Пам’ятайте, перш ніж підписуватися на будь-які договори, важливо подивитися на ваші витрати і з’ясувати, чи можете ви собі це дозволити. Якщо ви затримуєтеся з будь-якими платежами, як можна швидше поговоріть зі своєю фінансовою компанією або кредитором.

Автор: Сергей Филатов

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.