7 речей, які потрібно застрахувати

7 вещей, которые нужно застраховать

Може здатися, що майже кожна частина вашого життя застрахована в ці дні. Але страховка дійсно потрібна, тільки якщо ви можете втратити багато, якщо станеться найгірше.

Ось короткий огляд семи основних типів страхових полісів, які потрібні більшості людей в певний момент їхнього життя, а також трохи про те, як вони працюють.

  1. Страхування

житла Це покриє вартість ремонту або відновлення вашої власності в разі пожежі, шторму, повені або будь-якого іншого стихійного лиха. Часто званий страхуванням будівель, це законна вимога, якщо у вас є власний будинок. Хоча це не захистить ваш будинок від зносу, важливо пам’ятати, що ремонт вашого будинку може бути дуже дорогим, тому він може заощадити тисячі фунтів.

  1. Страхування майна

Це покриє вартість вашого майна, якщо воно втрачено або пошкоджено, і може заощадити вам багато грошей, якщо ваші речі будуть вкрадені. Ви також можете бути захищені поза домом. Але, знову ж таки, ваші предмети не будуть захищені від загального зносу.

  1. Автострахування

Існує три види автострахування; третя особа, третя особа пожежа і крадіжка і комплексне. Третя сторона захищає інших людей, що потрапили в аварію або пошкодження чужого автомобіля; треті особи, протипожежні і злодійські чохли для ремонту або заміни, якщо ваш автомобіль викрадений або підпалено; і комплексна страховка покриває пошкодження вашого автомобіля і травми. Якщо ви хочете їздити по дорогах Великобританії, у вас повинна бути як мінімум стороння страховка автомобіля.

  1. Туристичне страхування. Страховка мандрівника

подорожей може покривати невідкладні медичні витрати, втрачені або вкрадені сумки, затримку, скасування або скорочення поїздки, а також якщо вам пред’явлений позов за пошкодження майна або заподіяння травми. Якщо у вас вже є захворювання або ви плануєте займатися екстремальними видами спорту, швидше за все, вам знадобиться додаткове покриття.

  1. Страхування життя

Цей вид страхування буде виплачувати одноразову суму або регулярні платежі, якщо ви помрете. Це може бути гарною ідеєю, якщо у вас є члени сім’ї або діти, які залежать від вашої зарплати при виплаті іпотеки і вартості життя.

  1. Страхування домашніх тварин.

Страхування домашніх тварин покриває вартість будь-якого лікування вашого вихованця, за винятком щорічних уколів, стерилізації та обприскування. Якщо ви не можете дозволити собі ветеринарне лікування, страхування домашніх тварин може бути дуже корисним. Рахунки за послуги ветеринара можуть бути дуже дорогими, але якщо у вас є старе домашнє тварина або захворювання, щомісячні внески можуть бути дорожче. Як і ваші суми.

  1. Стоматологічна страховка

Хоча стоматологічна страховка не покриває косметичні роботи, вона захищає від рутинних оглядів, загальних стоматологічних робіт, нещасних випадків і надзвичайних ситуацій.

Що потрібно враховувати при покупці страховки

  • Знайдіть навколо кращі пропозиції і порівняйте ціни.
  • Подивіться, чи покриває політика все, що вам потрібно.
  • Точно відповідайте на всі питання ваших страховиків. Надання невірної інформації може привести до недійсності вашої страховки.
  • Слідкуйте за щомісячними платежами, щоб ваша страховка не була визнана недійсною.

Хоча страховка може бути дратівливим щомісячним результатом, це одна з тих речей, які ви захочете мати, коли скоро зрозумієте, наскільки дорогою може бути життя в разі пошкодження, надзвичайної ситуації або нещасного випадку.

Автор: Сергей Филатов

Оставте отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.